torstai 20. marraskuuta 2014

Tietoa blogista

Bismilläähi r-rahmääni r-rahiim.

Tämän blogin tarkoitus on tuoda ihmisille tietoa Islamista, sekä jakaa siskojen ja veljien kääntymistarinoita suomeksi.

Tässä blogissa ei siis seurata kenenkään yksittäisen ihmisen elämää, vaan blogin tarkoitus on nimenomaan antaa tietoa ei-muslimeille sekä muslimeille Islamista suomeksi, sekä jakaa Islamiin kääntymistarinoita, eli vastata kysymykseen 'Miksi Islam?'

En ole Islamin oppinut, joten en kirjoita omia mielipiteitäni, vaan kaikki Islamiin liittyvät kirjoitukseni perustuvat erilaisiin luotettaviin lähteisiin (kirjoihin, teksteihin, luentoihin, oppitunteihin jne).

Kaikki, mitä sanon oikein blogissani tulee Jumalalta ja kaikki, mitä sanon väärin, tulee minulta. Jos löydätte virheitä kirjoituksissani, kerrottehan siitä, jotta saisin asian korjattua. Jumala teitä palkitkoon.

Minulle saa lähettää viestiä osoitteeseen miksi.islam@gmail.com jos Islam kiinnostaa tai jos tahtoisit jakaa oman tarinasi.

2 kommenttia:

  1. Löysin tämän blogin Nadian blogin kautta. Olet koonnut paljon mielenkiintoisia tekstejä, selkeää tietoa. Kiitos siitä. Olen töissä päiväkodissa Helsingissä, ja olen paljon tekemisissä muslimiperheiden kanssa. Juuri tällaisten tietolähteiden ansiosta voin ymmärtää heidän uskoaan ja elämäänsä paremmin ja sitä kautta myös hoitaa ja kasvattaa heidän lapsiaan paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Todella kiva kuulla, että blogini voi auttaa sinua ymmärtämään hoitamiesi lasten uskontoa sekä auttaa hoitaa ja kasvattaa heitä paremmin! Kiitos paljon kommentistasi.

      Poista